Prodat Stavební parcela, Lombok, West Nusa Tenggara, Indonesia, Batu Putih, Central Sekotong, West Lombok Regency, West-Nusa Tenggara 83365, Indonesien

Prodat - Cod. 33365

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 4.400 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 1

Lombok - Krásná pláž pozemek v klidné lokalitě s vlastní pláží slouží k verkaufen.Ein ráje výpadků pro soukromou potřebu nebo jako obchodní středisko.

Viz zde: Youtube Video: https://youtu.be/prP2nwi4qtc

Tento malý ráj v západní Lombok, můžete „téměř“ sám užívat, protože cestovní ruch je nyní přichází pomalu v tomto koutě Lombok.

Ostrov Gili Asahan je tento pozemek naproti. Tam už se o velmi pěkný resort, s názvem „Pearl Beach“ .Ruhe a relaxaci najdou lidi, kteří jsou na dovolené v této části Lombok.

Žijete ve středu indonéské populaci a tato část stále velmi ursprünglich.Dieses plot se hodí zejména pro malé obci, vlastní bydlení pro sebe pro odborníky nebo pro lidi, kteří se chtějí dostat ven a něco si přej vlastní.

Jméno tohoto krásného místa je „Villa Isha‘, což znamená, že stejně jako“Coming Home"! I West Lombok je poměrně klidná, ale brzy se vývoj zde na Lombok, vývoj na Bali je angleichen.Ergreifen vy nyní příležitost zažít původ Lombok, mladší sestra Bali.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB