Prodat Bar/Restaurace/Noční klub, Gili Air Island near Bali, West Nusa Tenggara, Indonesia, Gili Air, Gili Indah, Pemenang NTB

Prodat - Cod. 37522

  • Typologie: Bar/Restaurace/Noční klub
  • Oblast: 500 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 500m2

Prodej je nejlepší příležitostí roku, elegantně a silně postavená zbrusu nová restaurace v krásné Gili Air. V restauraci se nachází salonek s bazénem na zahradě ve vzdušném pozemku o rozloze 500 m² s kompletním vybavením:
* plavecký bazén
* kuchyně
* bar
* velké joglo 9 x 10 metrů se střechou ze dřeva, velmi elegantní
* personál pokoj x 2
* koupelna pro hosty x 2
* pracovní sprchy x 1
* skladová místnost
* Generátorová místnost
Stavba této restaurace byla dokončena v březnu roku 2018 kvalitními materiály a základy. To může také být velmi snadno změnil v soukromé bazén vily jen přidáním zdí joglo.
Tento prodej se týká pozemků a budov pouze s statusem Freehold. Zahrnuje všechny budovy, zahradu a bazén s strojem apod. Nezahrnuje restaurační věci ani nábytek. Nezahrnuje ani naši značku ani společnost. Gili Air je skvělé místo s větší budoucností pro gastronomické a ubytovací obchody s vyššími tržbami než Bali.
Poloha restaurace je pouhých 200 metrů od pláže Sunset Beach, na hlavní silnici Sunset Boulevard. Objekt je oplocen javorskou vstupní branou (je otevřený a funguje až do prodeje).
Cena je velmi nízká pro rychlý prodej kvůli osobním okolnostem. Cena pozemku plus náklady na budovy je to, o co požadujeme. Je velmi nákladné a komplikované stavět na ostrovech Gili kvůli nákladům na nákladní automobily, lodi, koně a vozíku, takže je to příležitost, kterou si nemusíte nechat ujít.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB