Prodat Stavební parcela, Pandeglang, Banten, Indonesia, Jl Panimbang, Tanjung Lesung

Prodat - Cod. 42581

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 32219 m²
  • Pocet pokoju: 0
  • Podlazí: 0

Kopcovitý pozemek pro komerční využití, v blízkosti krásné pláže a výhled na oceán na prodej.


Země se nachází ve zvláštní ekonomické zóně Tanjung Lesung [Bahasa Indonesia: Kawasan Ekonomi Eksklusif (KEK) Tanjung Lesung], lokalita se nachází v blízkosti letoviska Tanjung Lesung, Banten, Indonésie.

Tanjung Lesung leží přibližně 170 kilometrů jihozápadně od Jakarty v provincii Banten a pokrývá 1500 hektarů nedotčeného poloostrova s výhledem na Indický oceán. Je dostupný po zpoplatněné silnici z Jakarty přibližně za 3,5 hodiny.

Tanjung Lesung je považován za prvotřídní mezinárodní letovisko, které kombinuje Bali s Benátkami. Vodní cesty a kanály spojují hotely, byty a apartmány s plážemi s bílým pískem, plachtařskými, potápěčskými a plážovými kluby a také centrem města ve stylu Benátek. Další rozvoj bude zahrnovat více než 1 000 rezidencí na nábřeží a mistrovské golfové hřiště obklopené městskými domy s výhledem na golf.

Výrazné zlepšení dostupnosti se očekává od nového letiště nacházejícího se 20 km od Tanjung Lesung a nová zpoplatněná dálnice zlepší spojení s Jakartou. Ve vývoji bude přistávací dráha, která pojme charterové lety z letiště Halim Perdana Kusuma, které je vzdálené 40 minut letu.

Rozvoj Tanjung Lesung již začal av současné době nabízejí 2 resorty a hotely dohromady 150 bungalovů s 300 pokoji a konferenčními prostory. Jachting a plážový klub jsou již v provozu a nabízejí řadu vodních sportů (šnorchlování, potápění, vodní skútry atd.). Golfisté mohou využít driving range s výhledem na oceán.

Země se nachází ve zvláštních ekonomických zónách (SEZ) Tanjung Lesung, Indonésie

Základním konceptem SEZ Indonésie je příprava oblastí, které mají přístup na globální trh (přístup k námořnímu přístavu nebo letišti). Oblasti jsou navrženy tak, aby maximalizovaly průmyslové aktivity, export, import a další související aktivity, které mají vysokou ekonomickou hodnotu. Oblasti navíc dostávají určitá zařízení a pobídky, aby se zvýšila konkurenceschopnost mezi sousedními zeměmi. Očekává se, že jak rostoucí konkurenceschopnost, tak pobídky budou tažnými faktory pro přilákání investorů do regionu.

Navštivte webové stránky Národní rady Indonéské republiky pro zvláštní ekonomickou zónu
https://kek.go.id/kawasan/KEK-Tanjung-Lesung

OBCHODNÍ A INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOSTI V TURISTICKÉM REGIONU TANJUNG LESUNG SEZ

1. Ubytování v MICE (setkání, pobídka, konference a výstava): Exkluzivní vily v plážových rezortech, exkluzivní rezidenční vily, exkluzivní plážový hotel, zařízení pro domácí důchodce a MICE
2. Jídlo a pití: Restaurace, bar a kavárna
3. Zábava a relaxace: Nákupní zóna, Zábavní parky/tematické parky, Plážový park, Budoucí komerční rozvoj, Golfové hřiště, Lázeňská/omlazovací zařízení
4. Dobrodružná turistika: Naučná stezka, dobrodružství v přírodě, ekoturistika a sportovní/vodní sporty, potápěčská túra
5. Umění: Tvůrčí a scénická umělecká a hudební činnost, kulturní atrakce, suvenýry
6. Vzdělávání: Školicí a vzdělávací centrum cestovního ruchu, Škola/VŠ cestovního ruchu
7. Podpůrná infrastruktura: Marinas & Marine Center, regionální silnice, čerpací stanice (SPBU)

Pozemek je ve vlastnictví mé rodiny.

Plocha: 32 291 m² (3,2 Ha)
Místo: Jl. Panimbang, Tanjung Lesung, Pandeglang, Banten
Vlastní vlastnictví: 2 knihy SHM (1 vlastník)
Nájezd Šířka od silnice: 110 metrů
Cena : 700 000 IDR / m2

Západní strana pozemku sousedí s pozemkem, na kterém v současné době probíhá výstavba kondominia ve vlastnictví singapurského investora.

Eastside vedle Blue Ocean Homestay

Mýtná silnice Serang-Panimbang je stále ve výstavbě. Má 3 sekce. Sekce #1 funguje od října 2021. Sekce #2 a #3 jsou ve vývoji. Všechny úseky budou připojeny k provozu v červnu 2023.

Po této zpoplatněné silnici bude jízda z Jakarty do tohoto místa trvat 3 hodiny. Ceny pozemků v té době určitě porostou.

Profesionální realitní makléři jsou vítáni.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB