Prodat Stavební parcela, Kuta, East Nusa Tenggara, Indonesia, Lombok barat nusa tengare kuta awang

Prodat - Cod. 42856

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 4000 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 1

Safírový luxusní realitní lombok
Stavební společnost Sapphire
Vyvíjíme resort evropského stylu postavený s použitím špičkových luxusních materiálů. ROI 17%-30% ROI
3 ložnice, 3 koupelny, plně vybavená kuchyň a nekonečný bazén, garáž.
Investujte do nejkrásnějšího ostrova lombok s jeho plážemi s modrým a prutovým pískem. Nachází se 150 metrů od pláže na vrcholu kopce s 360° výhledem na oceán. Tento projekt má pouze 6 zbylých vil, ceny na lomboku tak rychle rostou. Jako vývoj prodávat velmi rychle. Rychle rostoucí ostrov Indonésie.
Management a plně personál zahrnuje (roční poplatek). 12 minut od hesla GP, 20 minut od letiště, pláže všude kolem od jedné k druhé 5 minut, rybářský přístav 3 minuty, zoo 5 minut, město Kuta 15 minut. Nejdokonalejší investice holského ostrova. S jeho nejlepším výhledem. V projektu je restaurace, tělocvična a lázně. Brzy transport vrtulníkem do. Certifikát HGB FREEHOLD. V této investici jste tedy v bezpečí a svou investici můžete kdykoli pronajmout, bydlet a prodat. Pro více informací vám můžeme poslat registrátora rudy, pokud zanecháte e-mail ore watsup +32488821170. Po 15 letech výstavby v evropě přecházíme do Indonésie se vším, co z Evropy máme. Rudná společnost vytvořila is laboratoří perfektní kombinaci proti plísním. Vyrábíme jen tu nejlepší kvalitu a pevnou konstrukci.
Rudý tým: architekt, inženýr, právníci, notář jsou vám k službám stejně jako v oblasti interiérového designéra. Neváhejte a staňte se součástí této rodiny.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB