Prodat Hotel, Canggu, Bali, Indonesia, Jl Pura Batu Mejan, Canggu beach, Bali

Prodat - Cod. 28185

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 40 m²
  • Pocet pokoju: 300
  • Podlazí: 3

Nyní si každý může mít podnikání v hotelu jen tím, že vlastnit hotelový pokoj ve městě Bali. Skvělá příležitost být hotel podnikatel a zároveň se těší výhodu pobytu na Bali po dobu 15 dnů každý rok na Bali. Úžasný hotel, který se nachází jen v přední části Echo Beach v Canggu, jeden z nejlepších pláží na světě, jak je uvedeno CNN.
Stačí si vybrat jakýkoliv druh místností se rozhodnete vlastnit a získat roční podíl na zisku úměrně navíc výhodu volného pobytu v hotelu každé místnosti každý rok. K dispozici studio superior (24sqm), deluxe s bazénem uvnitř místnosti (32sqm) a panoramatické apartmá s vlastním bazénem uvnitř (40sqm).
Cizinci jsou vítáni, aby investovaly do Voir Condotel pod nájemní držení po dobu 50 let (obnovitelné). Získat pevné návratnost investic ve výši 9% v prvních 3 let a podíl na zisku v následujících letech.
Zaplatit rezervační poplatek ve výši IDR15,000,000 (USD1,100) a získat zdarma letenku a ubytování mít cestu k umístění po dobu 3 dnů.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB